Celerové placičky se sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenCelerové placičky se sýrem jsou křehké, aromatické a lahodné, kombinují svěžest celeru s bohatou chutí sýra. Jsou jednoduché na přípravu a mohou být podávány teplé nebo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Celerové placičky se sýrem jsou křehké, aromatické a lahodné, kombinují svěžest celeru s bohatou chutí sýra. Jsou jednoduché na přípravu a mohou být podávány teplé nebo…
Během chladných večerů přijde vhod vydatná večeře, která nás zahřeje. Ovšem ne vždy máme čas a energii na zdlouhavé vaření. Pro takové chvíle se vám bude hodit naše…
Zapečené maso je vždy velmi vděčný pokrm, protože je připravený téměř bez práce i nádobí. Stačí naskládat pár základních surovin do pekáčku a strčit do trouby. Pokud vám…
Palačinky nemusíme připravovat jen na sladko, jak je obvyklé. Takto připravené a zapečené palačinky můžeme podávat i jako lehký oběd nebo večeři. Dobře ochucený špenát…
Typickou pochoutkou, kterou si můžete dát venku u stánku, jsou langoše. Tuhle dobrotu si ale můžete vyrobit i doma, je to snadné a rozhodně si pochutnáte. Langoše…
Tortilly se stávají běžnou součástí našeho jídelníčku. Od pouličního občerstvení se přesouvají do našich kuchyní. Každý si je tak může naplnit tím, co mu rovna chutná.…
Špagety s mletým masem a rajčatovou omáčkou patří mezi velmi oblíbenou rychlovku, kterou zvládne uvařit opravdu každý. Za pár minut máte hotový chutný oběd nebo večeři.…
Krémová polévka připravená ze zralých a sluncem prohřátých, sladkých a voňavých rajčat ochucená bazalkou. Sytá přesnídávka nebo lehká večeře v středomořském stylu. Bude…
Hledáte zázračnou polévku, která vás postaví na nohy? Česnečka organismus doslova nakopne, a navíc je jednoduchá i rychlá na přípravu. Má mnoho podob, ale tento recept…
Zapomeňte na rizoto ze školních jídelen. Umíte totiž daleko lepší. Kvalitní maso společně s kulatozrnnou a dobře uvařenou rýží, doplněné na talíři hrstí sýra. K tomu…
Těstoviny uvaříme.Mezitím si uvaříme špenát, který ochutíme česnekem, pepřem, solí a nakonec vlijeme šlehačku.Šunku si nakrájíme na kostičky. Poté do zapékací mísy…
Chutná, rychlá večeře či oběd, který zvládne i začátečník. Tato jídla z jednoho hrnce jsou velmi oblíbená v dnešní uspěchané době. Přidáním koření si ho můžeme připravit…
Kuřecí plátek podávaný s broskví, šunkou a sýrem patří dnes mezi retro pokrmy. Pokud právě tohle jídlo milujete, určitě vyzkoušejte tento recept. Je to jednoduché,…
Jemná smetanovo-sýrová omáčka sklidí úspěch nejen u dětí, ale i u dospělých strávníků. Omáčka s kuřecím masem, paprikou, ochucená česnekem, podávaná s těstovinami…
Hledáte recept na rychlé jídlo, vhodné i pro ty, kteří si s kuchyní příliš nerozumí? Potom je plněný bramborák přesně pro vás. Bramborová placka s kuřecím masem je…
Geniální univerzálnost listového těsta snad ani není potřeba zmiňovat. Nejen, že z něj připravíte výborné moučníky, ale také lahodné slané koláče, záviny a další…
Že v jednoduchosti je nejen krása, ale i chuť, to přesně platí tady, u sýrové rolády. Plát z tučného sýra, který v sobě skrývá vařená vajíčka, zeleninu a lahodnou…
Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří…
Proč jen zapečené brambory, když si je můžete vytunit na vyšší level! V době čerstvých bylinek máte plno možností. Medvědí česnek je ideální volba pro jarní sezónu.…
Nejjednodušší recept na vynikající pokrm z vepřového masa, který je možno různě obměňovat. Chuť pokrmu můžeme měnit různým kořením, nebo použitím různých druhů sýra.…
Mnoho z nás si tuto pikantní pomazánku pamatuje už z dětství, většinou namazanou na půlkrajíčcích chleba a servírovanou ke snídani. Zkuste ji ale pro změnu máznout na…
Lasagne mají v Itálii, zemi svého původu, stovky variant. Jsou oblíbené pro snadnou přípravu a hlavně pro chutný výsledek vaření. Právě proto se zabydlely i v českých…
Francouzské brambory jsou již klasikou v naší kuchyni. Přesto je možné je ještě dál vylepšovat. Pokud například osmažíte na sádle cibuli, která tvoří jednu z vrstev,…
Kuřecí prsa rozřízneme podélně tak, abychom je mohli otevřít jako knihu. Maso osolíme. Dovnitř vložíme sušenou šunku, sušená rajčata a lístky bazalky. Můžeme sepnout…
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Pro začátečníky: Tipy na jídla, která zvládne každý. Nejlepší bramborová kaše i zapečené masové kuličky vás nadchnou
Barevné dny Velikonoc: Proč je pondělí modré a sobota bílá? A kdy zadělat na mazanec?
Tradiční česká kuchyně: Poctivý oukrop zahřeje i uzdraví. Jak ho dovést k dokonalosti?