Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vlámská karbonáda

Vlámská karbonáda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nakrájíme slaninu na plátky zhruba 4 mm silné a aby byly cca 15 cm dlouhé. Překrojíme je napůl, takže budeme mít 12 kousků slaniny.Maso nakrájíme na kostky zhruba 3-4…

Josef Brychta

140 min

Vlámská karbonáda

Vlámská karbonáda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nakrájíme slaninu na plátky zhruba 4 mm silné a aby byly cca 15 cm dlouhé. Překrojíme je napůl, takže budeme mít 12 kousků slaniny.Maso nakrájíme na kostky zhruba 3-4…

Josef Brychta

140 min

Jehněčí kýta s pohankovým kubou

Jehněčí kýta s pohankovým kubou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jemné jehněčí maso prošpikované česnekem a slaninou pomalu upečeme spolu s rozmarýnem. Jako příloha k výbornému masu poslouží pohankový kuba s výraznou chutí hub,…

tejaja

110 min

Pikantní cuketová směs

Pikantní cuketová směs

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V době, kdy zahrádky vydávají úrodu, se hodí možnost uschovat dary léta na pozdější využití. Ať k masu nebo na topinky, výborná, pikantní zeleninová pochoutka vylepší…

senky

70 min

Pstruh s citronem a tymiánem

Pstruh s citronem a tymiánem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pstruha pořádně umyjeme ve vodě. Osolíme, opepříme a dochutíme paprikou z venku i uvnitř. Dovnitř dáme rybí koření.Do mističky dáme: 1/2 citroonu nakrájeného na…

Česneková polévka po provensálsku

Česneková polévka po provensálsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na pánvičku si dáme prolisovaný česnek s olejem, trošku opečeme. Hrnec odstavíme z ohně, přidáme hladkou mouku, vařečkou rozmícháme. Jíšku osmažíme dozlatova. Hrnec si…

Velikonoční vaječný chléb

Velikonoční vaječný chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Velikonoční vaječný chléb je plný aromatického koření a šťavnatých kousků šunky nebo uzeného masa, které dodávají každému soustu intenzivní chuť. Oceníte dokonalou…

tejaja

90 min

Velikonoční kotleta

Velikonoční kotleta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vepřová kotleta je kvalitní maso. O Velikonocích můžeme oživit vepřové kapsy vloženým vařeným vejcem. Okořeníme pak oblíbeným kořením a připravíme tak, aby maso nebylo…

Colombo65

65 min

1 83 84 85

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více