Borůvkový rozvar s Gorgonzolou
Recept ještě nebyl hodnocenBorůvky rozvaříme do tekutější podoby, vsypeme vločky a necháme asi 8 minut odstát na teple, aby směs zhoustla. Okořeníme, vsypeme sýr nakrájený nebo na jemno…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 381 kJ / 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Borůvky rozvaříme do tekutější podoby, vsypeme vločky a necháme asi 8 minut odstát na teple, aby směs zhoustla. Okořeníme, vsypeme sýr nakrájený nebo na jemno…
Kukuřičné vločky rozdrtíme, smícháme se solí, pepřem a bylinkami. Obalíme v nich kuřecí řízek.Na pánvi rozehřejeme máslo. Rozmícháme v něm prolisovaný česnek, přidáme…
Těsto - vše smícháme a vytvoříme polodrobenkové těsto. Dáme do ledničky pod folii uležet.Mezitím nastrouháme oloupaná jablka.Nebo dáme vařit suroviny pro tapiokový…
Oloupané brambory nastrouháme a přidáme veškeré další ingredience, ochutnáváme. Vodu nesléváme.Vločky přidáváme po částech tak, aby směs zahustily, takže chvilku počkáme…
Vločky a burisony odvážíme do misky. Přidáme posekané oříšky, lněné semínko, cukr a skořici. Do hrnečku připravíme asi 150 ml kávovinového nápoje (Kara), necháme mírně…
Ošúpané zemiaky uvaríme v osolenej vode, scedíme a 2x prelisujeme. Pridáme múku, vajce a spracujeme do kyprej hmoty. Do mäsa pridáme vopred namočenú a vyžmýkanú žemľu,…
Vločky vaříme ve vodě s polovinou lístků tymiánu, rozpůleným stroužkem česneku a kari kořením dle návodu na obale (většinou cca 2 minuty a nechat dojít pár minut mimo…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Historie na talíři: Apačové si pochutnávali na kaktusech a placky pečené nad ohněm ochucovali chilli a divokou cibulí
Tři tipy, jak využít zbylé řízky z kapra: Pikantní pečenáče nebo snadná pomazánka přijdou vhod i mezi svátky
Cuketu pěstovali už indiáni, v Evropě ji rozšířili Italové a k nám pak před lety „vtrhla“ jako náhrada okurek napadených plísní