Tvarohový dort (cheesecake)
Recept ještě nebyl hodnocenPřípravou tohoto tvarohového dortu ušetříme spoustu času. Místo tradičního pečeného korpusu totiž postačí vrstva nadrcených sušenek, spojená rozpuštěným máslem.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 473 kJ / 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Přípravou tohoto tvarohového dortu ušetříme spoustu času. Místo tradičního pečeného korpusu totiž postačí vrstva nadrcených sušenek, spojená rozpuštěným máslem.…
S přicházejícím podzimem se blíží také sklizeň jablek. Vyzkoušejte z nich připravit příjemně sladké řezy, s krémem ze zakysané smetany, které provoní váš dům skořicí. Ze…
Celá vejce s cukrem šleháme do husté pěny, minimálně 5 minut, znásobí svůj objem a pěna je skoro bílá.Vmícháme lehce prosátou mouku, nalijeme na plech vyložený pečicím…
Nepečené dorty jsou výborné po celý rok, nicméně v létě k němu můžeme přidat čerstvé ovoce. V tomto receptu použijeme voňavé jahody, které jsou v kombinaci s tvarohovým…
Kůži na prsíčkách nařízneme až k masu (ne do masa) do mřížky. Z pomeranče nastrouháme kůru a potřeme s ní prsa. Vložíme je do ploché nádoby. Česnek a šalotku nasekáme na…
V půl litru mléka s cukrem uvaříme puding a za občasného promíchání necháme vychladnout.Přidáme zbytek mléka a jogurty a postupným šleháním přidáme želatinu připravenou…
Z mouky , másla a cukru vypracujeme prsty směs jako na drobenku. Přidáme vejce a vše spojíme. Vyválíme těsto a vyložíme jím kulatou pečící formu, asi 23cm, i na okraje.…
Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny. Pak lehce vmícháme prosátou mouku s kypřícím práškem a nakonec přimícháme olej. Těsto nalijeme do vymazané dortové formy o…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Úžasné francouzské věnečky Paris Brest voní lískovými oříšky. Proč se pečou ve tvaru kola?
Jak na přípravu skvělé vietnamské kávy s kondenzovaným mlékem: Baristka z pražské Sapy nabízí jednoduchý postup
Ostružinová povidla jsou krásně hustá, sladká i bez cukru, jen se musí delší dobu vařit. A při správném skladování vydrží několik let