Nejoblíbenější podzimní recepty - od dýně až po zvěřinu
Když se na podzim venku rozhlédnete kolem sebe, může vás nadchnout pestrá paleta barev, kterou nabízí příroda. Podobné je to v kuchyni. Podzim totiž vůbec nemusí a vlastně ani nesmí být kulinární nuda! Jablka, hrušky, baculaté dýně, kořenová zelenina, kaštany, víno, husa, ryby a mnohé další suroviny se dají využít doslova na stovky způsobů. Skvělou pohodu umí navodit jak hřejivé nápoje, tak i vydatné polévky či šťavnaté masové pečeně. A je čas i na to osladit si trochu život. Hoďte droždí do mísy a nechte vzejít kvásek, buchty "Honzovky" ocení každá návštěva. Kdo chce jít s dobou, může si upéct dýňové muffiny nebo brownies s řepou. Podzim je i období, kdy daleko více než kdy jindy používáme koření. I taková zdánlivě obyčejná skořice umí pěkně překvapit. Už jste ji vyzkoušeli třeba v pokrmech naslano? Ani se zavařováním ještě není konec. Dýni zpracujte do kompotů a cibuli třeba na netradiční džem. Zkrátka, inspiraci vám nabídneme každý den! A to jak v podobě receptů, tak zajímavých článků nebo různých tipů a triků do kuchyně. Zůstaňte s námi a slibujeme, že si podzim zamilujete!
Předchozí 1 … 3 4 5 6 7 … 14 Další
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 4 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé a šťavnaté hovězí na houbách? Chuť vylepší slanina, česnek i sklenka bílého vína
Zeleninu můžete sít i v červenci a v srpnu. Kterou vybrat, abyste si užili bohatou sklizeň?
Herec Milan Enčev ze Slunečné tají recept na svíčkovou před režisérem. Nám ho ale prozradil!