Jak připravit křupavé cibulové kroužky? Fantastické pohoštění vás nadchne
Cibulové kroužky jsou chutnou pochoutkou k pivu nebo vínu. Podávejte je s různými dipy nebo jen tak samotné. Záleží pouze na vás, v jakém druhu těsta se je rozhodnete obalit a co vám nejvíce zachutná.
Různé druhy obalování
- Pivní těstíčko: Základem je pivo, mléko, hladká mouka a vejce.
- Pikantní těstíčko s bylinkami: Vytvoříme ze zakysané smetany, vejce, hořčice a koření. Hodí se i pro pečení v troubě. Kroužky na závěr obalte v drcených kukuřičných lupíncích.
- Klasický trojobal: Hladká mouka, vejce a strouhanka nikdy nezklamou a cibulové kroužky budou famózní.
Tip: Obalování vám usnadní vychytávka. Malé množství kroužků cibule dejte do igelitového sáčku nebo uzavíratelné krabičky, ve kterých máte hladkou mouku, poté i strouhanku. Řádně uzavřete a zatřepejte. Cibulové kroužky budou hned obalené.
Můžete si připravit i zdravější variantu a cibulové kroužky dát péct na pečicí papír do trouby. Jaké ze zvolených těstíček máte nejraději? Budeme rádi, když se s námi podělíte o své tipy v komentáři pod článkem.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 11 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 16 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 20 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 21 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Jak na dokonalý rebarborový koláč jako od babičky: Verze s pudinkem a drobenkou chutná naprosto úžasně
Komentáře