Houbová omáčka výborně chutná ke knedlíkům, bramborám i rýži. Uvařte ji podle některého z nejlepších receptů
Houby svou chutí velmi dobře doplňují celou řadu pokrmů, ať už polévek, omáček nebo zapékaných jídel. Můžeme je smažit a přidávat do karbanátků nebo pomazánek. Ze sušených hub lze připravit houbový prášek, který je oblíbeným kořením.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Nejlepší houbové omáčky
Houby jsou hůře stravitelné a může nám po nich být těžko, proto je nejíme naráz ve větším množství. Raději je ani nejíme před spaním, výhodnější je připravit houby k obědu. Jednu z nejoblíbenějších možností úpravy hub představují omáčky - jsou jednoduché, rychlé a hlavně moc dobré.
Jak uvařit houbovou omáčku
Zahuštění houbové omáčky
Další tipy a triky
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 1 hodinou
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 14 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Komentáře