Jak vytvarovat těsto na pizzu hned dvěma způsoby. Video vás naučí připravit dokonalou italskou pochoutku
Oblíbená pizza nesmí chybět na žádné party i na příjemné večeři s rodinou a přáteli. Vyzkoušejte s námi domácí pizzu z kynutého těsta a ingrediencemi přesně na míru. Poradíme, jak vytvarovat těsto na žádanou italskou specialitu.
Pizzu znali lidé již před více než 1000 lety a i dnes patří mezi oblíbené pokrmy po celém světě. Připravte dnes k večeři tento populární slaný koláč a vyválejte těsto jako praví Italové. Zkusíte to s námi?
- Na vál dáme trochu mouky a vyklopíme nakynuté těsto.
- Těsto podle potřeby rozdělíme na menší části.
- Buď těsto vyválíme válečkem, nebo protáhneme pomocí prstů.
- Přeneseme na plech s pečicím papírem a postupně přidáváme oblíbené suroviny.
- Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 220 °C po dobu 8-9 minut.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jakou pizzu milujete?
Když se řekne pizza, každý si vybaví tu, kterou má nejraději. Připravte snadno a rychle domácí pizzu s oblíbenými surovinami celé rodiny. Pokud jste stále ještě nenašli svého favorita, doporučujeme náš bohatý receptář.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 2 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 3 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 13 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Přečtěte si Zobrazit více
Pesto z libečku: Aromatické koření do polévek, těstovin i omáček jen z pár ingrediecí je snadné a hotové za chvíli
Jak dlouho vydrží pečicí papír a jaký zvolit, aby se dal na pečení využít opakovaně? Všímat si musíme hlavně gramáže
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Komentáře