17 nejlepších receptů, ve kterých hrají prim masové kuličky: Na které máte chuť?
Masové kuličky jsou populárním pokrmem v mnoha částech světa. To nám přináší rozmanitou paletu chutí i vůní a nepřeberné množství kombinací různých surovin. Inspirujte se recepty, které jsou u vás, našich čtenářů, nejoblíbenější!
Mleté maso ve tvaru kuličky. To jediné bude naše recepty spojovat. Všechno ostatní se ale může lišit a tak se k těmto receptům budete moci často vracet a uvařit podle nich pokaždé jiný oběd. Pročtěte si ty nejoblíbenější recepty s masovými kuličkami.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Těstoviny s masovými kuličkami a okurkovou omáčkou
- Masové kuličky v rajčato-fazolové omáčce
- Masové kuličky v těstovinách se špenátem
- Masové kuličky v kari omáčce (z remosky)
- Masové kuličky na zelenině a bylinkách
- Masové kuličky s pikantní omáčkou
- Masové kuličky v bramborových hnízdech
- Masové kuličky na paprikách a pivu
- Masové kuličky pečené v kysaném zelí
- Malajská omáčka k masovým kuličkám nebo zelenině
- Masové kuličky s mašličkami
- Masové kuličky se schovaným sýrem
- Masové kouličky pečené na špízech s chlebem
- Masové kuličky v koprové omáčce
- Švédské masové kuličky
- Rajská omáčka s masovými kuličkami
- Pečené brambory s dýni, masovými kuličkami a mozzarellou
1/17
1/17
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí marshmallow
Přidáno před 2 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 4 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 20 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vybrat kvalitní balené mleté maso? To pravé obsahuje méně než 1 % soli a žádné další přísady, vše najdete na etiketě
Máslové brambory s pečeným česnekem: Chuťově výraznější příloha se báječně hodí k minutkám, ale i jako samostatné jídlo
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Komentáře