7 oblíbených receptů s Nivou: Sýr se uplatní ve studené i teplé kuchyni
Niva patří do velké rodiny sýrů a v kuchyni najde uplatnění především v pokrmech chuťově výraznějších, určených pro dospělé. Přidáváme ji do salátů a pomazánek, výtečně se hodí do zapékaných pokrmů i do pečiva. Můžeme ji využít do omáček i polévek. Vybrali jsme pro vás recepty, které pravidelně sklízí úspěch.
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Mleté řízky známe pod názvem "holandské". Připravují se z tučnějšího masa, které po namletí smícháme s mlékem, dochutíme a necháme odležet. Pak přidáme ještě strouhaný sýr (obvykle eidam, ale tentokrát nivu) a tvoříme placičky, které obalujeme v trojobalu a smažíme. Řízky jsou výborné s bramborovou kaší.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čím plnit palačinky naslano? Vyzkoušejte je se sýrem, zeleninou či masem. Výsledek vás nadchne
Trojobal na obalování řízků: Geniálně jednoduchá klasika je svou chutí nepřekonatelná
Španělské ptáčky z vepřové kýty jsou křehčí než klasické z hovězího masa a báječně šťavnaté. Hotové jsou za pouhou hodinu
Komentáře