7 skvělých receptů z kapra potěší příznivce rybího masa. Kapr - to není jen smažený řízek o Vánocích, vyzkoušejte i další výtečné úpravy
Začínají výlovy, proto se zvýší nabídka ryb na rybárnách i přímo u rybníků, navíc ty základní druhy se dají koupit celoročně. Nejběžnější rybou u nás je kapr. Ne každý si ho ale oblíbil.
Přitom stačí dobrý recept a chutná úprava - a na kaprovi si pak skvěle pochutná i ten, kdo jej jinak nevyhledává. Následující přehled obsahuje nejoblíbenější recepty na zpracování kapra z našich stránek.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
- Třeboňské kapří hranolky
- Kapr na medu
- Kapr v pivní máslové marinádě
- Kapr podle pánů z Rožmberka
- Biftek z kapra
- Rybí salát v koprové remuládě
- Rybí škvarky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Kapr
Kapr je v Česku tradiční, bohužel většina si tuto rybu dopřává pouze jednou ročně, na Vánoce. Velmi záleží na způsobu jeho chovu, například třeboňský kapr má velmi delikátní chuť, které je docíleno… Podívejte se na všechny kapr.
Kapr je sice nedoceněná ryba, ale věříme, že mu dáte šanci i v těchto netradičních receptech. Video vám představí smaženého kapra v klasickém trojobalu:
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přečtěte si Zobrazit více
Med je výborné sladidlo a lze ho využít v mnohých moučnících i jiných pokrmech
Jak připravit nejchutnější rybí řízky? Obalit a usmažit kapra není složité, má to ale několik úskalí
Alobal je dobrý pomocník na občasnou přípravu pokrmů. Hodí se hlavně na výletech a při grilování
Komentáře