Vaření na páře - recepty pro parní hrnec
Připravovat jídlo v parním hrnci je v poslední době velmi populární. A to oprávněně. Ve spoustě oblíbených dobrot díky němu můžete zachovat větší část chuti a vůně. V jiných pokrmech zas ušetříte velkou část tuků, které byste potřebovali při jiných typech přípravy. Tepelně upravovat je tedy skvělé nejen z gurmánského hlediska, ale také z hlediska dietního. I proto je dušení v páře nejlepším způsobem přípravy příkrmů pro naše nejmenší.
Parních hrnců dnes seženete na trhu spoustu. A stejně tak receptů. Připravovat v nich ale můžete ledasco - stačí se jen zamyslet, u kterého jídly by taková variace byla vhodná. Takových je nicméně opravdu hodně. Tak šťastnou ruku a dobrou chuť!
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 5 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 6 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03