Rybí filé na páře s cuketou a bramborami s moderní technikou
Slabou půlhodinu bude trvat příprava jídla, po kterém vám nebude těžko a dodá vám energii. Cuketa je lahodná a stojí zato její poslední podzimní plody zužitkovat. Ryba pak dodá pokrmu bílkoviny a spoustu dalších tělu prospěšných látek.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 461 kJ / 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,48 g |
Tuky | 30,67 g |
Vláknina | 10,09 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 4,21 g |
Sůl | 10,09 g |
Sacharidy | 50,89 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Programy jednotlivých varných mixérů i multifunkčních hrnců se mohou lehce lišit
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 10. 2023 21:17
31. 10. 2023 21:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 16 sekundami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 20 minutami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 23 minutami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 27 minutami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 32 minutami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 55 minutami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 56 minutami
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 1 hodinou
Avokádová pomazánka
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
tomekat uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vaření v páře je stará metoda. Proti klasickému vaření šetří čas, energii i vodu. A jde to i bez parního hrnce
Sedm jídel, na kterých ujíždí britská královská rodina: Kate miluje čočkové kari a král Karel si neodpustí bažantí koláč
Rybí pepřenky: Tuto specialitu můžete připravit i ze sladkovodních ryb. Poradíme, jak na to
Další recepty
Suroviny: filet z ryb, olej olivový, šťáva citronová, koření na ryby, cuketa, česnek, cibule, olej olivový, sůl, pepř mletý, parmazán, brambory,
Rybí filé na páře s cuketou a bramborami s moderní technikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRrQ5
2 názory