uvařila 23. 3. 2016 13:55
česnekové trojhránky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 3. 2016 13:55
česnekové trojhránky
mouka hladká, brambory, sůl, vegeta, droždí, cukr, mléko, sádlo, olej, česnek, máslo, sůl, sýr strouhaný, klobása, párky, olej, semínka sezamová, kmín drcený,
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Co se starým pečivem? Udělejte falešný parmazán, kávu nebo chlebovou polévku
Exotická ingredience jménem fazole tonka: Při zpracování zastudena chutnají po medu, za tepla připomínají vanilku
Jak uchovat čerstvého kapra? Hlavně s ním hned do chladu! Důležitá je teplota při skladování a hygiena při porcování