uvařila 26. 11. 2010 16:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 11. 2010 16:09
kosti vepřové, mrkev, pórek, petržel, celer, cibule, česnek, bobkový list, brambory, koření nové koření, pepř celý, sůl, vejce, mouka polohrubá, sůl
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Blíží se velikonoční vaječná smršť! Proč vajíčka nikdy neomývat a v jaké teplotě je skladovat?
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
4 tipy, jak se zbavit stresu z předvánočních nákupů a příprav