uvařil 30. 10. 2016 21:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 30. 10. 2016 21:55
zelí, maso mleté, česnek, cibule, máta, rajče, vejce, citron, paprika, kroupy ječné, protlak rajčatový, vývar masový, feferonka, sůl, pepř bílý, cukr, koření provensálské, květ muškátový, olej, bobkový list, koření nové koření mleté
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Začíná rašit medvědí česnek! Kdy a kde ho sbírat a jak jej využít v kuchyni?
Příprava na Vánoce: Jak správně pečovat o kovová i plastová vykrajovátka? Pozor na myčku nádobí, mohla by materiál poničit
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda