uvařila 31. 10. 2013 22:27
mnam
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 10. 2013 22:27
mnam
mouka hladká, sůl, kůra citronová, máslo, cukr třtinový, dýně hokkaido, vejce, sirup javorový, smetana zakysaná, šťáva citronová, skořice, meruňky, ořechy
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Jak na kuře na paprice z pečených paprik: Zelenina dá omáčce krémovou konzistenci a jemně delikátní chuť
Historie na talíři: Sůl měla ve starověku stejnou hodnotu jako zlato, hitem 70. a 80. let bylo šťavnaté kuře v soli podle tohoto receptu