uvařil 24. 11. 2023 07:14
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 11. 2023 07:14
slepice, cibule, vývar drůbeží, sádlo, smetana, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, mouka hladká, sůl, těstoviny špagety, žampióny, rajče
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka
Dobře zakopané české poklady. Jak správně používat brambory podle varných typů?