uvařila 18. 11. 2016 11:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 11. 2016 11:20
těsto listové, tvaroh polotučný, cukr moučkový, cukr vanilkový, smetana, kůra pomerančová, kůra citronová, likér vaječný, žloutek, med, cukr vanilkový, potravinářské barvivo
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Jak na poctivou rajskou omáčku: Základem jsou kvalitní rajčata a vývar. Chuť dodá perník, tymián i skořice
Některé odrůdy papriky lze úspěšně pěstovat i na balkoně. Pro bohatou úrodu však potřebují zvýšený přísun živin a tepla
V Prostřeno bude syrové maso: Na tohle nesmíte při přípravě carpaccia zapomenout