uvařila 28. 8. 2009 21:53
směs připravená na smažení
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 8. 2009 21:53
směs připravená na smažení
brambory, mrkev, petržel, celer, česnek, cibulka, vejce, strouhanka, sůl, majoránka, petrželka, olej
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Poklady české kuchyně: Vepřové koleno potřebuje dlouhé pozvolné pečení a prudký závěr, tak bude uvnitř šťavnaté, zvenku křupavé
Retro okénko: Jak na americkou limonádu s ananasem a pomerančovým džusem? Barevné vrstvení zajistíme pomocí lžičky
Jak se zbavit mastnoty na dlaždičkách a kuchyňské lince? Pomůže jedlá soda i citron