uvařila 1. 12. 2008 11:36
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 12. 2008 11:36
maso vepřové, olej olivový, zelí bílé hlávkové, paprika, pórek, cibule, česnek, semínka dýňová, omáčka sojová, olej olivový, česnek, koření kari, paprika sušená sladká, chilli, pepř mletý
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Rakouské käsespätzle připomínají halušky. Lehce pikantní máslovou chuť jim dodá sýr z Tyrolska a speciálně osmažená cibulka
Deset tipů na ty nejlepší vanilkové rohlíčky: Máslo místo margarínu, správně připravená mouka a vychytávka se žloutkem
Prázdninová specialita: Řecká rýžová polévka voní po citronu a kuřecím mase. Základem je obyčejný kuřecí vývar