Den preclíků v čokoládě
Národní den
Den preclíků v čokoládě připadá na 7. října. Preclíky v čokoládě jsou oblíbeným chroupáním pro volné chvíle a třeba v Americe jsou těmi nejoblíbenějšími preclíky vůbec.
Není se co divit, že jsou tak oblíbené – tenké, křupavé, máčené v čokoládě v sobě snoubí slanou i sladkou chuť, a to je ve výsledku velmi příjemné. Většina lidí si je pravidelně kupuje v obchodě, ale najdou se i takoví, kteří si upečou preclíky svoje a ty pak namáčí v čokoládě podle chuti – hořké, mléčné nebo i bílé.
Jak na čokoládové preclíky
Nejjednodušší je však vzít koupené slané preclíky, roztopit dobrou čokoládu, preclíky v ní namočit nebo je čokoládou jen pocákat a dobrota je na světě!
Související články
Související recepty
Kdo by neměl promeškat Den preclíků v čokoládě?
Dejte jim vědět
V následujících letech tento den připadá na
Následující významné dny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 16 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 19 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 21 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Jaké květy jsou jedlé? Můžeme vyzkoušet denivky - ozdobí naši zahradu a využijeme je ve studené kuchyni
Náš život s celiakií: Bezlepkové tvarohové knedlíky s jahodami pro Áňu zachutnaly celé rodině