Opečený česnekový vepřový plátek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 514 kJ / 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,80 g |
Tuky | 0,32 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2010 23:39
Vypadá to dobře já to dělám taky tak ale dělám jinak masíčko.Ale vyzkouším.
19. 2. 2010 20:03
19. 2. 2010 19:10
Česneku je tam tedy poměrně dost, ale přesto vyzkouším... Nakonec česnek milujeme a o jeho prospěšnosti organismu není pochyb...
19. 2. 2010 18:28
Maso + česnek to my můžeme
19. 2. 2010 17:04
19. 2. 2010 16:48
Ivulinko, tohle jsou pro mě ty "žravá" jídla, někdy to dělám s dušenou mrkvičkou Jasnej 3.bod
19. 2. 2010 16:44
a k tomu vínečko jéééé,
19. 2. 2010 16:15
19. 2. 2010 16:10
Juuu, to je krásná žravá fotečka ... masíčko s čenekem mužu, to je za bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 43 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 47 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 12 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Krájení masa proti vláknu: Jak na to, aby maso bylo po upečení křehké, ukáže video
Další recepty
Tématické fráze: vepřový plátek vepřový plátek recept přírodní vepřový plátek přírodní vepřový platek s cesnekem veprove platky na cesneku opecene veprove platky přírodní vepřové plátky s opečenými brambory veprove platky s cesnekem přírodní vepřové plátky česnekový steak žravá jídla česnekový vepřový steak masové plátky s opečenými brambory vepřový plátek na hořtici s česnekem opeceny vepřové plátky vepřové plátky s opečenými bramborami vepřové plátky a opečený brambor katalansky veprovy platek opecene prirodni platky příprava plátek masa
Suroviny: maso vepřové, česnek, sůl, pepř, hořčice, olej, směs zeleninová mražená, máslo, mouka hladká
Opečený česnekový vepřový plátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x6q3
9 názorů