Kovářův oheň
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 758 kJ / 1 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,22 g |
Tuky | 105,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 10. 2016 16:41
hosta: Dík
12. 10. 2016 16:40
leonz: Fotka není příliš kvalitní ale je to opravdu smetana. Už několik let vařím dietněji, tohle jídlo u nás skončilo v propadlišti dějin
12. 10. 2016 15:32
leonz: já nevidím olej, leč smetanu, která je v receptu popsaná
12. 10. 2016 15:22
Spíš by to mělo mít název plovoucí bramboráky když vidím jak plavou v tom oleji
8. 10. 2016 06:18
Hrabje.bas: Množství pepře není určeno, klidně si opepřete dle nároků a chutě. My oplechovanou pusu nemáme, pepřím rozumně Přesto jsou "ohnivé" dost.
Název jsem převzala
Název jsem převzala
7. 10. 2016 21:14
Ach jo. KOVÁŘŮV OHEŇ? To je trošku nepatřičný název! KOVÁŘŮV OHEŇ bych si představil mnohem mnohem ohnivější, i když to je o množství pepře, tohle je taková JISKŘIČIČÍNEČIČÍČKA. Název pokrmu má vypovídat o jeho charakteristice. Kdo to ostré neunese, tak si nebude dávat něco podobného.
22. 2. 2015 13:17
Adam : Taky mám ráda jednoduché recepty, dík
22. 2. 2015 12:08
Ahoj chci jenom dodat, že správně se to má dělat z kotlety,ale může se dát normální řízky jak vepřové tak kuřecí :) Předevčírem jsem to po prvé dělal na praxi a bylo to vynikající tak to jdu dnes zkusit a doufám že to dopadne dobře :) Tak jednoduché a levné jídlo a jak je to skvělé :)
6. 2. 2012 12:31
neznám. Ukládám na vyzkoušení
6. 2. 2012 11:46
Ukládám hned vyzkouším.Dávám bodík už se těším na mňamku.
19. 5. 2010 22:14
My tomu teda říkáme Krakonošův oheň, ale přidáváme do něj ještě lžičku papriky a špetky chilli + místo řízečků maso nakrájíme na nudličky :o)
22. 2. 2010 23:11
Lákavé+1
22. 2. 2010 11:04
To může být dobré, vyzkouším a povím jak chutnalo. Na obrázku to vypadá moc dobře a hlavně - rychlé a jednoduché vaření.
22. 2. 2010 08:51
22. 2. 2010 05:02
vyzkouším, dávámbod.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 3 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 11 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 14 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Květináče s rajčaty nedávejte na severní stranu, dopřeje jim úkryt před deštěm a zalévejte je brzy ráno či večer
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Další recepty
Tématické fráze: krakonošův oheň krakonošuv ohen recept kovářův chléb kovářův chléb recept vareni na ohni recepty na ohni kovářův chleba recept krakonosuv ohen recepty na ohen vaření na ohni recepty chleba na ohni kureci krakonosuv ohen recepty krakonošův oheň oheń recepty kovářův chléb recept na krakonosuv ohen oheń příloha k bramboráčkum jak udělat oheň? maso na oheň
Suroviny: řízek vepřový, cibule, pepř, šlehačka, sádlo
Kovářův oheň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlgO
26 názorů