Vepřový bůček pečený v hlávkovém pivním zelí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 14 124 kJ / 3 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,58 g |
Tuky | 297,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 603 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 17,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Prvních 30 minut jsem pekl přikrýté druhým pekáčkem, pak jsem odkryl a pekl na mírném plameni ještě cca 40 minut. Po dobu pečení maso otáčíme, případně podléváme.
Podáváme s houskovým knedlíčkem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 3. 2010 13:40
Musí to být velká dobrota
U nás by uspělo s bramborovým knedlíčkem, my houskové neradi
U nás by uspělo s bramborovým knedlíčkem, my houskové neradi
23. 3. 2010 10:56
Díky za bodíky a milé komentáře děvčata
22. 3. 2010 13:04
Zaujímavé...s tým čiernym pivomMusím vyskúšať
22. 3. 2010 11:57
Moničko, klidně se zastav ... ale zelíčko ani masíčko už není ... dnes vařím něco zcela jiného, ale i tak
22. 3. 2010 11:57
Teda Tome,nechceš mě pozvat na oběd????.
22. 3. 2010 01:03
+5
21. 3. 2010 22:56
Místo bůčku s hlávkovým zelí peču kuřecí stehýnka. Je to mňamka. Zelíčko ještě ochutím citrónovou šťávou, podravkou, bílým pepřem, osolím a trochu osladím krupicovým cukrem. Tomáši, s bůčkem to musí být taky lahoda. Posílám bodíka.
21. 3. 2010 22:44
Mňam Tome to se ti povedlo teda chlape,ty jsi se dneska rozjel a máš to s bodíkem
21. 3. 2010 22:24
Teda, to je zase něco!!
21. 3. 2010 21:54
Tome,zajímavý recept.Vyzkouším a posílám bod.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 17 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 21 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 22 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 37 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 9 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 9 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 10 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 10 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 10 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 10 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 11 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 11 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Verrines, skleničkové dezerty: Vyzkoušejte jemnější verzi dortů a zákusků
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: pečený bůček pečený vepřový bůček pečený bůček v celku bůček na zelí pečené hlávkové zelí veprovy bucek pečený bůček na černém pivu peceny bucek se zelim doba pečení bůčku peceny bucek na zeli bůček pečený na zelí bůček bez kosti bucek peceny pečený bůček s kostí pečený vepřový prejt pečený bůček bez kosti bůček v zelí vepřový bůček bez kosti recepty bucek se zelim bůček doba pečení
Suroviny: bůček bez kosti, cibule, olej, zelí hlávkové, sůl, pepř, koření grilovací, pivo černé, voda
Vepřový bůček pečený v hlávkovém pivním zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NOKN
10 názorů