Provensálské placičky s rozinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 212 kJ / 1 724 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,18 g |
Tuky | 77,61 g |
Vláknina | 30,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,46 g |
Sacharidy | 185,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 10. 2012 11:14
to asi bude mí chuť jako pizza?? provensálské koření tam bude dost cítit?- zatím bodík nedávám až jestli dostanu odvahu to vyzkoušet.
15. 1. 2010 09:59
Teda tohle si moc nedovedu představit, jak to chutná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 21 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Právě bylo uvařeno:
Domácí chleba z trouby
Martin432 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
kraloja uvařila před 1 hodinou
Hrníčkové vafle
Possy uvařila před 1 hodinou
Hermelínový salát se šunkou
kamila29 uvařila před 2 hodinami
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 4 hodinami
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 6 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 8 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 11 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 11 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Tématické fráze: aby brambory nezcernaly jak uchovat oloupané brambory aby brambory nečernaly aby brambory nescernaly aby nezčernaly brambory provensálsko brambory nezčernaly provensálské bydlení jak uvařit brambory aby nezčernaly provesálské placičky uchovat brambory aby nezčernaly aby vařené brambory nečernaly jak uchovat oloupané brambory ? jak uchovat brambory aby nezčernaly provensálské brambory kuřecí křídla ve fritovacím hrnci smazene kureci kridla recepty smažené kuřecí křídla ve fritovacím hrnci brambory aby nečernaly nezcernaly brambory
Suroviny: brambory, arašídy, rozinky, sůl, pepř mletý, koření provensálské, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej
Provensálské placičky s rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pqw
2 názory