Kuřecí plátky na pepři s hořčicovou omáčkou
Blesková úprava kuřecího masa, kterou zvládne i naprostý začátečník. V mžiku máte na stole chutný oběd nebo večeři. Hořčice dodá jídlu pikantní chuť, kterou můžete různými druhy hořčice obměňovat .
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 491 kJ / 834 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,00 g |
Tuky | 30,40 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 311 mg |
Sodík | 855 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 17,30 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2016 09:49
17. 11. 2015 18:47
17. 11. 2015 17:47
17. 11. 2015 16:28
24. 3. 2012 20:31
23. 3. 2012 12:24
23. 3. 2012 12:20
2. 3. 2012 17:55
Děkuji
2. 3. 2012 14:03
14. 10. 2010 15:16
7. 7. 2010 13:00
6. 7. 2010 22:54
Dej to prosím příště pro začátečníky
6. 7. 2010 20:48
6. 7. 2010 20:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 2 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 15 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 10 minutami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 3 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 4 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 7 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 8 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 9 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 10 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí plátek s omáčkou kuřecí na pepři přírodní kuřecí plátek s omáčkou kuřecí maso s hořčicovou omáčkou kuřecí plátky kuřecí maso s omáčkou kuřecí plátek hořčicová omáčka kuřečí plátek na pepři kuřecí maso na pepři kuřecí steaky s pepřovou omáčkou kuřecí steak na pepři kuřecí plátek s hořčicovou omáčkou kuřecí steak s pepřovou omáčkou kuřecí prsa v hořčicové omáčce kureci omáčka kuřecí plátek na hořčici hořčicová omáčka k masu kuřecí plátek v hořčičné omáčce kuřecí prsa v horcicne omacce
Suroviny: prsa kuřecí, hořčice plnotučná, vývar kuřecí, smetana na vaření, olej, sůl, pepř, jíška
Kuřecí plátky na pepři s hořčicovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYnE
14 názorů