Creme fraiche (krém freš)
Crème fraîche pochází z Francie a vyrábí se tradičně z kravského mléka. Má nižší podíl laktózy, takže je lehce stravitelný. Vy si jej můžete snadno připravit i doma, a to jen ze dvou surovin. Použít jej pak můžete do polévek, omáček nebo na salát.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 694 kJ / 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,42 g |
Tuky | 65,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 217 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 8,07 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 10. 2012 15:38
28. 10. 2012 10:09
9. 8. 2011 11:59
8. 8. 2011 20:28
22. 11. 2010 23:29
14. 9. 2010 11:58
16. 8. 2010 21:27
Děkujia posílám bodík+1přiložené foto mohu vymazat,pokud se nebude hodit
9. 8. 2010 12:47
9. 8. 2010 09:34
7. 8. 2010 08:05
6. 8. 2010 23:31
6. 8. 2010 21:38
6. 8. 2010 18:10
no,jo...Pejsek a Kočička...
6. 8. 2010 18:05
6. 8. 2010 17:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 2 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 7 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 45 minutami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 46 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 54 minutami
Grilované makrely
mkab uvařil před 1 hodinou
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 3 hodinami
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 3 hodinami
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 3 hodinami
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 3 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Crème patissière je žloutkový krém z 5 ingrediencí, hotový během chvilky
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Francouzská „pizza“ se slaninou a cibulí: Alsaský slaný koláč tarte flambée si zamilujete!
Další recepty
Tématické fráze: creme fresch krem fresch creme freiche cream fresh recept crém fresch krémfreš cream fraiche freš creme-fraiche fresch krém recept créme fraîche kremfresh co je cream fresh co je to freš fresch creme kremfresch cream fresch čteme fraiche fresch recepty krém freiche
Suroviny: smetana ke šlehání, podmáslí
Creme fraiche (krém freš)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x233
19 názorů