7 nejlepších omáček naší kuchyně: Jedinečné recepty našich maminek a babiček si předáváme jako poklad
Omáčky k naší české kuchyni nerozlučně patří, máme je velmi rádi a občas si je s chutí dopřejeme. Do našeho přehledu jsme vybrali ty nejtypičtější, na kterých jsme vyrostli, a které milujeme. Podáváme je hlavně s knedlíkem, bramborami, rýží nebo těstovinami.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Guláše různých chutí
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 58 minutami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 18 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 22 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Svíčková omáčka neexistuje! Jak se oblíbené jídlo vlastně doopravdy jmenuje a proč?
Houbová omáčka výborně chutná ke knedlíkům, bramborám i rýži. Uvařte ji podle některého z nejlepších receptů
Jak zavařit okurky. Okurková sezona je v plném proudu. Je čas vyzkoušet ty nejlepší recepty na zavařování
Komentáře