Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Omáčka podobná smetanové zeleninové "svíčkové" omáčce. Jenom místo masa zkuste pro jednou použít játra. Uvidíte, že tato změna mile překvapí. Je to velmi chutná a výrazně levnější varianta oblíbeného jídla.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 259 kJ / 1 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,84 g |
Tuky | 45,84 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 3,08 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 3,09 g |
Sacharidy | 69,85 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2024 11:18
27. 2. 2014 08:51
4. 2. 2012 13:21
2. 2. 2012 23:27
20. 11. 2011 15:51
29. 8. 2011 09:47
23. 9. 2010 16:39
22. 9. 2010 22:56
22. 9. 2010 21:04
22. 9. 2010 21:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 2 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 6 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 29 minutami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 31 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 39 minutami
Grilované makrely
mkab uvařil před 59 minutami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 2 hodinami
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 2 hodinami
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 3 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vnitřnosti a oblíbené pokrmy z nich. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky či srdce?
Rakouské käsespätzle připomínají halušky. Lehce pikantní máslovou chuť jim dodá sýr z Tyrolska a speciálně osmažená cibulka
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: játra po tyrolsku vepřová játra po tyrolsku hovezi jatra po tyrolsku svickova z jater kureci jatra po tyrolsku játra po tyrolsku recept tyrolská játra játra jako svíčková jatra recepty vepřové jatra po tyrolsku kuřecí játra jako svíčková jak zahustit jatra játra se šlehačkou recept játra po tyrolsku svickova vepřova jatra jako svičkova vepřová játra na svíčkovou vepřová játra po tyrolsku recept svickova z halali jatra potyrolsku
Suroviny: játra, pepř mletý, vývar masový, zelenina kořenová, cibule, tuk, mouka hladká, smetana sladká, šťáva citronová, cukr
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M15G
10 názorů