Játra po skotsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 124 kJ / 747 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,30 g |
Tuky | 13,90 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 34,95 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 9. 2009 09:24
mám veľa receptov na prípravu pečene, manžel ju má veľmi rád. tento spôsob je pre mňa nový, vyskúšala som ho na mužovi, veľmi mu to chutilo.dávam bodík
9. 7. 2009 19:56
Jani R. slaninu jsem vypekla a pak opravdu na ubrousku osušila, ale na množství kalorií to určitě zásadní vliv mít nebude.
A souhlasím s Gabinou - chtělo by to whisku, ale s rumem to taky šlo. Manžel to na stupnici 1-10 ohodnotil 10,99 Podle něj - nejlepší játra co jedl +++
A souhlasím s Gabinou - chtělo by to whisku, ale s rumem to taky šlo. Manžel to na stupnici 1-10 ohodnotil 10,99 Podle něj - nejlepší játra co jedl +++
3. 2. 2009 12:10
Oldo, možná, že Skoti tak šetří, že nahrazují whisky rumem
2. 2. 2009 20:22
No jo, méně kalorií! Z tohoto důvodu používám kůži od slaniny.Q Čím tvrdší, tím delší dobu se dá recyklovatQQQ ..... Obávám se, že autor jen tak od oka střelil ten RUM. Žeby proto se to jmenovalo "po skotsku" protože Skoti nemají na whisky? Mám rád květák s kakaem, ale játra s vanilkou? No nic, budu muset uvařit...
2. 2. 2009 18:02
Jani určitě proto aby toho tuku a i těch kalorií bylo měně
2. 2. 2009 17:55
Hmmm, asi nic, no, jen asi nechápu, proč se to dělá Ale díky za vysvětlení, Mílo
2. 2. 2009 17:39
Plátky slaniny osmahnu, dám na papírovou utěrku a další utěrkou jemně osuším, odsaju přebytečný tuk. Hotový pokrm tím ozdobím. Co je na tom k nepochopení ?
2. 2. 2009 17:23
Asi jsem fakt blbá, ale umí mi tady někdo vysvětlit, jak mám slaninu "osušit"? Já bych fakt docela ráda viděla na tohle postup, jak se suší slanina v ubrousku Jinak, játru mám ráda na všechny způsoby, ale ten postup...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 2 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 7 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 44 minutami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 45 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 53 minutami
Grilované makrely
mkab uvařil před 1 hodinou
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 3 hodinami
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 3 hodinami
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 3 hodinami
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 3 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Další recepty
Tématické fráze: kančí játra kančí vnitřnosti kančí játra recept kančí játra recepty hovězí játra recept játra z kance recept na kanci jatra recepty z jater hovězí játra recepty játra recepty pokrmy z jater nejlepší recepty z jater pokrmy z vepřových jater nejlepší játra kan jtra recepty játra kanci vnitrnosti recepty játra recept recept kančí játra jatra na pepri
Suroviny: játra vepřová, slanina, mouka hladká, rum, paprika sušená sladká, tabasco, sůl, pepř
Játra po skotsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NG2
8 názorů