Uzená krkovice se staročeským zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 510 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,46 g |
Tuky | 84,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 12,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 9. 2015 07:22
Jana Remkova:
29. 9. 2015 23:15
Irule: Díky jsi zlato
29. 9. 2015 21:09
Jani skvělé, posílám foto
5. 10. 2010 13:28
yanull
5. 10. 2010 13:20
Jani, zelí a uzené můžu teplé i studené +13
2. 10. 2010 23:35
Danko, díky moc
2. 10. 2010 22:23
Hlávkové zelí takhle upravené miluji. I když jsem masová, ale k dušenému hlávkovému zelí nepotřebuji ani maso. Stačí kousek a zelíčko polít výpekem. . Příště k zelíčku upeču uzené na které se chystám již delší dobu. Vždy ho sníme dřív, než ho stihnu upéct. Jani, posílám +11
2. 10. 2010 10:48
Jani zítra,udělám masíko nakoupeno tak udělám i houskový knedlík
2. 10. 2010 09:35
Leni, kdysi jsem uzené dělala jen v páře, pak jsem u někoho viděla ho péct. Nemá chybu!! jen je lépe ho nesolit, protože tím pečením je jakoby slanější. Pak raději přisolit až u konzumace, ale většinou fakt není třeba. A s tou uzenou paprikou, co mám od Isahu..
2. 10. 2010 09:27
Hneď by som si dalaAle všetko mám doma,možno bude aj u nás zajtra
1. 10. 2010 20:55
Jani moc hezké masíkoa víš co?aspoň vím co ukuchtit o víkendu+
1. 10. 2010 20:06
mňam+1
1. 10. 2010 19:47
Jani, tvůj muž, až bude v pořádku, tak mu to uvaříš, ne? Já zbožňuji to zelí, žádné jiné mi tak nechutná. Dneska se mi ale nějak nepovedly fotky.
1. 10. 2010 19:28
Jani, ještěže to nevidí můj muž Ale dělám podobně a je to moc dobré+3
1. 10. 2010 18:40
Jani, ty zase dneska jedeš a tohle je moc dobrá klasika, která nikdy neurazí a proto máš 2.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 8 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 11 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 12 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 11 minutami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 31 minutami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 3 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 4 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 5 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 5 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 6 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
trybypet uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Uzeniny v teplé kuchyni: Výrazně zlepší chuť pokrmů, vaření s nimi je obvykle jednoduché a rychlé
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrné suroviny i jedno překvapení
Další recepty
Tématické fráze: uzená vepřová krkovice recepty uzené maso se zelím uzená krkovice uzené se zelím moravské uzené se zelím uzená krkovička se zelím uzena krkovice recept recepty z krkovice uzene s bramborovym knedlikem a zelim uzená krkovička pecena uzena krkovice moravská krkovice uzená krkovice recepty moravské krkovice recept moravská uzená krkovice recept uzené s knedlíkem a zelím uzené se zelím recept moravská krkovice recepty krkovice recepty pečená uzená krkovička
Suroviny: krkovice uzená, česnek, cibule, koření grilovací, sádlo, zelí hlávkové, slanina, cibule, sůl, kmín celý, ocet, cukr, mouka hladká
Uzená krkovice se staročeským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0GR
16 názorů