Vařené hovězí s modrým sýrem a cumberlandskou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 837 kJ / 1 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,73 g |
Tuky | 67,47 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 448 mg |
Sodík | 4,25 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 36,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tato omáčka se hodí především ke zvěřině, ale i k hovězímu masu je znamenitá.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 10. 2010 15:25
29. 10. 2010 15:19
29. 10. 2010 15:12
29. 10. 2010 15:11
29. 10. 2010 14:58
29. 10. 2010 14:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 33 minutami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 1 hodinou
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 16 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 16 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 8 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 8 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 13 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 14 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 15 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 16 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 18 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 18 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vaření, pečení a dušení masa: Jak se vyvarovat nejčastějších chyb při tepelné úpravě
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: vařené hovězí recepty vařené hovězí s vařenými bramborami vařené hovězí vařené hovězí maso s omáčkou vařené hovězí recept hovězí maso recepty omáčka z vařeného hovězího masa hovězí s tatarskou omáčkou uprava hověziho masa vařením hovězí vařené recept omáčka z vařeného hovězího varene hovezi maso s tatarkou vařené hovězí s bramborem a tatarkou recepty vařené hovězí hovezi maso na pomerancich s omackou hovezí zadní se sýrem vařené maso s omáčkou hovezi s bramborami a omackou varene dobroty polévka z více druhů masa vařená několik hodin
Suroviny: maso hovězí, sýr s modrou plísní, koření nové koření, cibule, bobkový list, sůl, máslo, pomeranče, citron, voda, víno portské, džem rybízová, brusinky, zázvor čerstvý, hořčicový prášek, pepř, sůl, ocet, omáčka worcesterová
Vařené hovězí s modrým sýrem a cumberlandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r91L
21 názorů