Hejk pečený po seversku
Štikozubec obecný, zvaný též hejk nebo mořská štika, je dravá mořská ryba. Je velmi oblíbená pro své chutné, málo tučné bílé maso. Na takto zapečené vonící česnekem si zajisté velmi pochutnáte.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 700 kJ / 1 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,38 g |
Tuky | 92,76 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 914 mg |
Sodík | 781 mg |
Sůl | 1,81 g |
Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 4. 2020 14:11
11. 11. 2013 12:16
17. 3. 2013 12:52
9. 11. 2011 07:58
5. 3. 2011 16:06
5. 3. 2011 15:52
5. 3. 2011 15:18
5. 3. 2011 14:25
5. 3. 2011 14:08
No a bude to vypadat tak, jako na mé fotografii, kde je na řezu páteř - v tom tmavém místě.
Děkuji za bodíky...
5. 3. 2011 14:05
5. 3. 2011 13:52
5. 3. 2011 13:48
úžasně jedlé foto
bodík ti letí neprodleně
5. 3. 2011 13:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 7 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 9 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 11 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 4 minutami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 21 minutami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 34 minutami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 41 minutami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 44 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 50 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 58 minutami
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 1 hodinou
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Nakládaný hermelín I
Sima1 uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Hermelín v kuchyni 7x jinak. Nemusí zůstat jen u grilovaného či nakládaného. Jsou i další speciality
Další recepty
Tématické fráze: hejk recept hejk hejk recepty recept hejk ryba hejk recepty hejk ryba hejk recepty recept na hejka hejk ryba hejk na masle ryba hejk recept recepty z hejka recepty na hejka heik heyk pečený heik heik ryba ryba heik ryby recepty hejk heik recepty
Suroviny: hejk, máslo bylinkové, šťáva citronová, vejce, strouhanka, sůl
Hejk pečený po seversku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVV3
13 názorů