Hermelín v kuchyni 7x jinak. Nemusí zůstat jen u grilovaného či nakládaného. Jsou i další speciality
Hermelín je výrazně aromatický sýr, uvnitř krémový a pružný, ale na povrchu pevný a pokrytý bílou ušlechtilou plísní. Voní po žampionech a patří mezi nejoblíbenější sýry, které se podávají při slavnostních příležitostech.
Speciality z hermelínu
- Grilovaný hermelín
- Nakládaný hermelín I
- Bramborová pánev s hermelínem
- Cuketové karbanátky s hermelínem
- Žampionový salát s hermelínem a jarní cibulkou
- Pomazánka s restovaným pórkem, šunkou a hermelínem
- Hermelín v kuskusové krustě s rybízovou omáčkou
Hermelín v kuchyni
Hermelín v kuchyni využijeme na přípravu různých specialit, jejichž příprava je obvykle rychlá a snadná. Mezi nejoblíbenější patří smažený hermelín v trojobalu, grilovaný hermelín a nakládaný hermelín, který připravujeme především jako jedlý dárek.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 5 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 18 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Komentáře