Polévka z uzeného masa, čerstvého špenátu a sušených hub
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 464 kJ / 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,43 g |
Tuky | 57,36 g |
Vláknina | 2,56 g |
Cholesterol | 314 mg |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 21,96 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 4. 2011 12:21
3. 4. 2011 11:31
3. 4. 2011 11:28
3. 4. 2011 11:27
3. 4. 2011 11:15
3. 4. 2011 11:04
3. 4. 2011 10:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 20 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 19 minutami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 25 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 2 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 11 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 12 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 14 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 14 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 14 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 14 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuskus je oblíbenou surovinou moderních hospodyněk. V polévkách si ho zamilujete
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: úprava sušených hub čerstvý špenát recept čerstvý špenát příprava sušených hub sušené houby pod maso sušené houby úprava maso ke spenatu sušené houby polévka sušené houby příprava čerstvý špenát příprava sušené houby do polévky sušený špenát polevka z baby spenatu sušené houby do polévky: úprava sušené houby čerstvý baby špenát recept čerstvý listový špenát příprava recept čerstvý špenát polévka z uzeného masa čerstvý špenátová polévka
Suroviny: maso uzené, hříbky sušené, špenát baby, máslo, mouka hladká, smetana ke šlehání, česnek, bylinky polévkové, pepř, sůl
Polévka z uzeného masa, čerstvého špenátu a sušených hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEoD
7 názorů