Parmice pečené na másle a rozmarýnu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 394 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,86 g |
Tuky | 33,33 g |
Vláknina | 1,08 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,92 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 1. 2013 01:37
18. 1. 2012 17:28
za krásný, a mnou přehlídnutý recept, dávám zasloužený bodík
12. 9. 2011 14:26
13. 6. 2011 12:39
Eli,nejsi znelec a pochutnáš si na tuňákovi, lososu či platýzovi?To jsou pochoutky,jen bych přidala candáta jako nej sladkovodní rybu,dle mne tedy.
12. 6. 2011 19:41
11. 6. 2011 22:44
11. 6. 2011 21:10
11. 6. 2011 20:30
11. 6. 2011 20:28
11. 6. 2011 20:27
Chtěli jsme ji ochutnat, když je tak chválená, ale upřímně - já nejsem takový znalec, takže si stejně dobře pochutnám na platýzovi, tuňákovi nebo lososu...
11. 6. 2011 20:18
11. 6. 2011 15:35
A díky
11. 6. 2011 15:28
11. 6. 2011 15:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 8 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 13 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 24 minutami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 2 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 2 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 2 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 2 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 4 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 5 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení horoskopu, která vyšvihnou nejlepší guláš: Panny překvapí chalupářským se špekáčky, Štíři připraví ostrý mexický
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Pařížskou šlehačku si můžete jednoduše připravit. Postup ukážeme ve videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: ryba na rozmarýnu parmice mořská pečené kaštany na másle candát na rozmarýnu pečená ryba na rozmarýnu parmice na grilu pečená ryba na másle ryba parmice sumec na rozmarynu pramice recepty recepty ryby parmice parmice obecná recept mořské parmice pečená treska na rozmarynu pražma marinovaná v rozmarýnu parmice s pomerančovou šťávou mořska ryba parmica ,parmice parmice mořská recept pramice recept
Suroviny: parmice nachová, máslo, rozmarýn sušený, šťáva citronová, šťáva pomerančová, rozmarýn čerstvý, sůl
Parmice pečené na másle a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKP0
14 názorů