Tunel plný chutí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 990 kJ / 1 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,65 g |
Tuky | 40,80 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 263,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 8. 2013 15:46
12. 7. 2013 13:34
18. 8. 2011 12:42
13. 8. 2011 15:14
20. 6. 2011 12:45
Ale asi nejsem schopná blíže definovat stav "polotuhá".
20. 6. 2011 11:53
A tak by mě zajímalo, přesně, jako Merylas (dotaz v 13:41:00) - dá se ztuhlá hmota znovu rozehřít a když ji vyliju do formy, ztuhne znovu a dobře?
19. 6. 2011 18:46
19. 6. 2011 17:04
19. 6. 2011 16:22
19. 6. 2011 13:43
19. 6. 2011 13:41
19. 6. 2011 13:27
19. 6. 2011 13:19
Obsahuje : cukor, glukózový sirup, kyselinu citrónovú, citran sodný, želírovacie pektíny, prírodné chuťové arómy.
Citran sodný je regulátor kyslosti = E 331, je synteticky vyrábaný,je to mierne škodlivé aditívum, v Rusku a USA zakázané.
Rovnako výborne poslúži v kuchyni klasická želatína, ktorá je navyše veľmi zdravá.
19. 6. 2011 12:41
19. 6. 2011 12:13
Pokud vím mohu si zde dávat recepty jaké chci já a ne to co se líbí Vám. Já tady prostě česnečku ani bublaninu (po 268x) dávat nebudu :D Takže pečení zdar a galaretce zvláště!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 4 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 4 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 16 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 20 minutami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 25 minutami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 1 hodinou
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 3 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 3 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 4 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 5 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 13 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 14 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Jak pěstovat a používat tuřín? Opomíjená zelenina chutí připomíná mladé kedlubny
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: co je galaretka muslimské recepty jak dlouho tuhne galaretka tunel se šlehačkou jak rozpustit znovu zelatinu galaretka recepty moučníky s galaretkou galaretka se šlehačkou galaretka tuhnuti galaretka zakusek galaretka se šlehačkou polské zákusky nejlepší ovocné tunely da se zelatina znovu rozpustit jahodový tunel recept galaretka tunel s galaretkou www eshop.oetker.sk recepty s galaretkou piškotový tunel co je citran
Suroviny: vejce, cukr, mouka hladká, voda, smetana ke šlehání, galaretka
Tunel plný chutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKKv
29 názorů