Zapékaná ryba na víně (Maroko)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 529 kJ / 1 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,53 g |
Tuky | 66,70 g |
Vláknina | 15,25 g |
Cholesterol | 473 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,62 g |
Sacharidy | 54,21 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 7. 2009 09:47
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 19 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 6 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 8 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 8 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 9 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 11 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 11 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: recepty ryba recepty na vine ryba recepty rcepty recept ryba klobásník recepty ryby zapečená ryba top recept zapečená ryba zapékaný kapr koriandr recept těstoviny s rybou jidla z ryb ryba recept recepty s rybou zapikana ryba pečenáče ve víně recept ryba jidlo marocké recepty zapečené file na víně maroko
Suroviny: ryba, strouhanka, olej, máslo, cibule, nať petrželová, víno bílé, šťáva citronová, pasta sardelová, sůl, pepř, koriandr sušený
Zapékaná ryba na víně (Maroko)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r86
1 názor