"Baguette italiano" (bagety)
Suroviny
Porce: 4 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 10 490 kJ / 2 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,50 g |
Tuky | 48,46 g |
Vláknina | 36,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 436,68 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bagetky jsou nádherně nadýchané, na řezu narůžovělé protlakem a moc hezky voní.
Název bagetek berte s nadhledem..... :))
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2014 11:14
5. 3. 2014 17:35
5. 3. 2014 15:06
15. 7. 2012 07:57
http://www.primapekarna.estranky.cz/clanky/kvasky/...
15. 7. 2012 07:54
16. 2. 2012 11:29
15. 2. 2012 18:43
11. 2. 2012 23:17
Ahojky Caty. Nějak mi Tvá odpověď utekla a šla jsem péci ten chleba bez omládku, prostě sušené droždí. Ale povedl se, chuťově výborný, ale peldám si směsi muk sama. Nakoupila jsem si všelijaké klíčky a otruby, vločky a semínka, míchám oleje a prostě jsem jako ten matla z pohádky s Werichem, co vařil ten elixír života Oni to pokaždé taky vyzunkli a já to sbaštím, nebo rozdám a každý si libuje. Jenomže si nikdy už nepamatuji, co jsem tam dávala, protože to je fakt jak ten matla. Trochu tohohle a pak zase tohohle, takže je každý chlebík úplně jiný a když mi řeknou, že ten, nebo jiný je lepší, už ho neumím zopakovat...Áchich ouvej. Já bych tedy kuchařku nenapsala, ani kdybych měla pistoli přiloženou u spánku. I když vařím velice dobře, stejně by mne odpráskli, protože by to nebylo to, co to bylo včera....Tak je to se vším, co vařím. Jenom brambory a rýži uvařím stejně.
8. 2. 2012 12:52
A kdyby něco, klidně se ptej v žádném případě neotravuješ
8. 2. 2012 12:34
8. 2. 2012 12:19
8. 2. 2012 12:14
6. 2. 2012 13:17
A co se týká zkoušení nových receptů - vždyť nemusíš péct pečivo z celé dávky, jak je psáno v receptu....zmenši si ji o 1/4, 1/3 nebo i 1/2, tak, jak ti vyhovuje A můžeš zkoušet nové chleby každý den!
6. 2. 2012 13:09
No já právě nemám velkou rodinu. Mám sice dva syny, ale jsou to zatvrzelí "mládenci", takže nemám ani vnoučata a moji synové zrovna po chlebu nic moc netouží. A i já žiji sama. Mám ovšem přátele a tak budou obdarováni oni. Ale zase nebudu jezdit po městě, s chlebem v koši A navíc tady pěkně mrzne. Ale v létě, a to už budu expert, tak své znalosti uplatním. Protože děláme u mne na zahradě grilovačky.
6. 2. 2012 09:00
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 6 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 11 minutami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 1 hodinou
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 1 hodinou
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 4 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 5 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Co je omládek a kam jej použít? Chuť pečiva dovede povýšit k dokonalosti
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Další recepty
Tématické fráze: bagety recept bageta z kvásku mražené bagety top recepty bagety recept na bagety recept na bagetu jak se dělají bagety nadýchaná bageta bagety z kvásku kvaskove bagety co dát do bagety bageta recept nadychane bagety bageta bagety bagety z žitného kvásku slaďenka sladovit recepty na bagety chlebové bagety
Suroviny: voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, voda, česnek, olej olivový, protlak rajčatový, bazalka čerstvá, mouka polohrubá, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, sůl
"Baguette italiano" (bagety)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgvB
32 názorů