Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 9 341 kJ / 2 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 247,27 g |
Tuky | 112,31 g |
Vláknina | 10,67 g |
Cholesterol | 554 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ragů dělávám i z jiných mas, tentokrát jsem použila poslední balíček koňského masa z mrazáku. Ragú dělám léta a někdy ještě přidávám s obměnou smetanu. Podávala jsem s knedlíkem, ale dají se použít i jiné přílohy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 6. 2012 16:49
sakuchi393:srnčí, vepřové, telecí? Všechno jsou krásná zvířata
12. 6. 2012 16:21
ele nevím jak vy ale osobně bych koňské maso nedala do pusy!! S koňma pracuju už několik let a kolikrát mám pocit že to já jsem pitomec a ten kůň je Inteligentní. Jsou to nádherná, chytrá a přítulná zvířata která nám umí pomoct i jinak než jako obživa
24. 9. 2011 13:38
Koňské maso je dietní a v některých zemích se jí hodně často. Narazila jsem na něj třeba v Itálii. Určitě to bude bašta.
24. 9. 2011 13:33
nádherné žravé jen mi ukápla slina+1
24. 9. 2011 10:40
Bibi, u nás o koninu nezavadím, jen sem tam snad v Makru, ale to je od nás daleko. Dávám ti velký plus za odvahu, ty víš proč, že? Já bych si tvůj guláš z fleku naložila a talíř vylízala
23. 9. 2011 22:40
Bibinko moc povedené jídloA ta šťávička vypadá báječně+12Teda koninu jsem jedla už hrozně dávno.V obchodě někdy mívají,ale je to hned pryčKdyž jsem byla prcek,tak toho byly plné masny.Babička z koniny vařívala hodně častokde jsou ty dobyMňam
23. 9. 2011 22:13
Taky souhlasím s uzenou paprikou,ta dá všemu zajímavý šmak
23. 9. 2011 22:07
23. 9. 2011 22:01
Bibinka:
23. 9. 2011 21:54
drahulin:Takhle má vypadat komentář, pokud někdo raději hovězí než koňské
23. 9. 2011 21:53
Bibinko foto vypadá nádherně.Já bych zvolila osobně to hovězí.
23. 9. 2011 21:25
rebeka: rebíčku, s uzenou paprikou to bude ještě o fous lepší, mňam
23. 9. 2011 21:23
Colombo65:Colombo, ze zadního-dopsala jsem to a díky
23. 9. 2011 21:16
Malá poznámka: koňské maso je velmi obecný pojem - zadní, přední, kližka nebo krk.
23. 9. 2011 21:12
Právě jsem měla buřt guláš z koňského salámu, bylo to ňamkové
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 19 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 20 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 22 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 22 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 1 minutou
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 34 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 2 hodinami
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 2 hodinami
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 3 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 3 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 3 hodinami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou
mibrix uvařila před 4 hodinami
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí ragů koňské maso recepty hovězí krk v papiňáku konský guláš ragú z hovězího krku koňské zadní, recepty naložila koňský guláš jedla jsem koňský salám konský guláš v papináku hovězí v papiňáku koňské maso na víně hovězí na víně v papinaku papiňák recepty recepty z papiňáku vino v papinaku konske zadni hovězí ragů recept hovezi zadni v papinaku buřtguláš z koňskeho salámu ragu z koňského masa
Suroviny: kýta koňská, slanina, cibule, česnek, paprika, pepř, koření nové koření, bobkový list, víno červené, paprika sušená sladká, pyré rajčatové, sádlo, sůl, chléb, voda
Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMO7
22 názorů