Pórková polévka s Hermelínem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 301 kJ / 1 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,61 g |
Tuky | 76,57 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 2,29 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 26,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 11. 2011 20:40
Přidávám se k ostatním hezky napsaným komentíkům pod touto chutnou polévečkou+13
20. 11. 2011 10:49
Mňam, ta je
19. 11. 2011 15:45
Jsem po jídle, ale super polévka+
19. 11. 2011 11:17
Tejajko, další pěkná polévečka, jako pro mě vařená Nemohu jinak, než ti dát 5.bod
19. 11. 2011 10:57
Krásná polévka i fotka Terezko
19. 11. 2011 10:44
vybusna: používam vývar z mäsa, takéto polievky, alebo jedlá, kde mi treba vývar vo väčšom množstve si naplánujem vtedy, keď varím mäsovú polievku. Sme doma len dvaja, a tak mi ostane polievka vo väčšom množstve, nerada jem pár dní po sebe to isté.
Tie taniere sú mimo sady, máme už niekoľko typov tanierov, tie s červeným okrajom sa mi už opozerali, vyberám ďalšie, ale niektoré nie sú dobré na fotenie, napr. tie Luminarc, presvecuje ich, hoci sú veľmi pekné.
Tie taniere sú mimo sady, máme už niekoľko typov tanierov, tie s červeným okrajom sa mi už opozerali, vyberám ďalšie, ale niektoré nie sú dobré na fotenie, napr. tie Luminarc, presvecuje ich, hoci sú veľmi pekné.
19. 11. 2011 10:14
hyyyy, tejaja teraz prvykrat vidim, ze tie taniere nie su biele, ale po okrajoch zelenozlte...., alebo su to tie co ste dokupovali mimo sadu? Furt sa mi paci tento servis.
k tej polievke....pouzivas vyvar z kocky, alebo si robievas zivy vyvar?
k tej polievke....pouzivas vyvar z kocky, alebo si robievas zivy vyvar?
19. 11. 2011 09:43
Hm, myslím, že vím, co bude jako první chod k obědu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 7 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 15 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 16 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 35 minutami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 40 minutami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 3 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 4 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 5 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 5 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaká postní jídla nám pomohou překonat období od masopustu do Velikonoc?
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Další recepty
Tématické fráze: porkova polevka
Suroviny: cibule, olej, mouka hladká, vývar masový, sýr hermelín, nať petrželová, sůl, pepř mletý, chléb
Pórková polévka s Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOk5
8 názorů