Jehněčí s ostružinovou omáčkou a haluškami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 210 kJ / 2 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,37 g |
Tuky | 102,95 g |
Vláknina | 38,35 g |
Cholesterol | 569 mg |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 252,26 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2012 00:31
8. 1. 2012 20:45
8. 1. 2012 20:33
8. 1. 2012 20:13
8. 1. 2012 18:47
8. 1. 2012 18:40
8. 1. 2012 18:13
8. 1. 2012 17:24
a hezky spáchala mě by chutnalo
8. 1. 2012 17:10
8. 1. 2012 15:43
8. 1. 2012 15:24
8. 1. 2012 14:47
Omáčka je jemná, nemá vyložene černicovú chuť vďaka vínu a je jemne citrónovo tónovaná Neviem to inak popísať
Na halušky nemám fígeľ, chce to ihneď po nastrúhaní premiešať s múkou. Čím dlhšie stoja na vzduchu, tým sú tmavšie. Tým, že ja strúham na robote, je to rýchlo. Ale to, že ich máš tmavšie nie je vôbec na škodu Nevadí to.
8. 1. 2012 14:42
Halušky máš krásně bílé - mně vždycky alespoň trochu ztmavnou, ale myslím, že to bude bramborami, protože je dělám vždy stejně a někdy jsou tmavší, jindy světlejší. Nebo máš snad nějaký fígl?
Masíčko je nádherné, jehněčí mám moc ráda.
Jen chuť omáčky si nějak nedovedu představit.
+2.
8. 1. 2012 14:39
8. 1. 2012 14:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 18 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 21 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 21 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 1 hodinou
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 1 hodinou
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 2 hodinami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou
mibrix uvařila před 3 hodinami
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 4 hodinami
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 6 hodinami
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Výroba jelítek krok za krokem: Jak na přípravu této zabíjačkové pochoutky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Karamelový větrník na plech: Klasický zákusek s velkou vrstvou lahodného krému a nadýchané šlehačky v jednodušší verzi
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí omáčky a guláše ostruzinova omacka k masu pikantní ostružinová omáčka jehněčí kolínko s haluškami omáčka k bramborovým haluskam jehněčí na ostružinách jehnečí omáčka k masu černice omáčka ostruzinova omacka na maso borůvková omáčka k srncimu guláš s haluskami jehneči maso omačka aby strouhané brambory necernaly ostruzinova omacka dip k masu srnčí s ostružinovou omáčkou kuřecí s ostružinovou omáčkou maso s ostružinovou omáčkou
Suroviny: maso jehněčí, víno červené, ostružiny, cukr, máslo, škrob, hořčice plnotučná, jalovec, bobkový list, olej, koření oregáno, sůl, pepř, kůra citronová, brambory, sůl, mouka polohrubá
Jehněčí s ostružinovou omáčkou a haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7WQ1
17 názorů