Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku a rozpečeným Hermelínem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 604 kJ / 1 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,90 g |
Tuky | 144,04 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 3,88 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 15,82 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 5. 2022 08:24
26. 1. 2012 09:16
26. 1. 2012 09:08
20. 1. 2012 20:08
20. 1. 2012 19:10
20. 1. 2012 01:53
Bála jsem se, abych ho nezkazila, ale nakonec to dopadlo nad očekávání a věřím, že podle detailního popisu si úžasný steak připraví i začátečník.
19. 1. 2012 21:18
19. 1. 2012 18:48
19. 1. 2012 17:11
19. 1. 2012 14:39
19. 1. 2012 14:15
19. 1. 2012 13:18
19. 1. 2012 12:28
19. 1. 2012 11:33
19. 1. 2012 10:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 4 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 5 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Právě bylo uvařeno:
Skořicové šneky
Petra Dvor. uvařila před 1 minutou
Piškotový korpus
Standula002 uvařila před 31 minutami
Vepřové kostky na houbách
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
Carolka409 uvařil před 1 hodinou
Kuřecí smetanový pekáček
slavka744 uvařila před 2 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova uvařila před 2 hodinami
Rybí salát podle ČSN z roku 1967
Alvinsatya uvařil před 2 hodinami
Pfeferonový (feferonový) salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Alvinsatya uvařila před 2 hodinami
Banánová bábovka
Babicka32 uvařila před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Alvinsatya uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dramatické semifinále Pohlreichova souboje: Vietnamské bistro „U dvou cibulí“ statečně zabojovalo s luxusní restaurací Salabka
Jak na techniku restování, kterou si oblíbil i Zdeněk Pohlreich? Důležitá je příprava!
Desatero rad na téma steaky: Přinášíme odpovědi na vaše nejčastější otázky
Další recepty
Tématické fráze: nízký roštěnec nízký roštěnec recept nízký roštěnec recepty hovězí nízký roštěnec recepty steak z hovězí roštěné roštěnec vysoký roštěnec steak příprava hovězí nízký roštěnec recept steak z hovězí roštěné recept hovězí roštěná steak recept recepty nízký roštěnec recept na nízký roštěnec sirloin steak sirloin steak recept roštěnec steak příprava roštěnec recept hovězí roštěná steak recept nízký roštěnec hovězí nízky roštěnec roštěnka steak
Suroviny: roštěnec nízký, sýr hermelín, cibule, špek, olej olivový, pepř čtyř barev, sůl mořská, máslo, vývar masový
Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku a rozpečeným Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5QL
22 názorů