Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fenykl v omáčce s modrým sýrem

Fenykl je velmi aromatickou surovinou. Jeho chuť je lehce štiplavá, ale přitom sladká. Je skvělý do salátů nebo k omáčkám. V tomto receptu jej spojíme s omáčkou ze sýru s modrou plísní a podáváme s těstovinami posypanými ořechy a zelenou částí fenyklu.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

6. 5. 2024 08:08

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 391 kJ / 811 kcal
Bílkoviny33,54 g
Tuky50,60 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 96 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,04 g
Sacharidy44,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Fenykl lze použít ve všech úpravách, hodí se na saláty, do polévek, pod různá masa i jako bezmasá jídla. Dobře chutná v rajčatové, zeleninové i v sýrových omáčkách.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

6. 5. 2024 18:15

RubyRom: :-)Děkuji Romanko, jde to dobře k sobě , zkusila jsem a moc nám chutnalo. :-K Přeji krásné zakončení dne :-K

RubyRom RubyRom

6. 5. 2024 18:08

To může být moc dobré, fenykl mám ráda. :-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: fenykl, cibule šalotka, olej olivový, fenykl, sýr s modrou plísní, sýr smetanový, sůl, těstoviny, ořechy vlašské, fenykl

TopRecepty.cz

Fenykl v omáčce s modrým sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YE5YO

Naposledy jste si prohlédli