Fenyklová omáčka s houbovými knedlíčky a hovězím masem
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 8 792 kJ / 2 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,46 g |
Tuky | 140,28 g |
Vláknina | 16,08 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 3,94 g |
Sacharidy | 145,78 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2020 10:08
11. 10. 2020 10:07
11. 10. 2020 09:54
Aaale - by mi chutnalo, výborný recept, i pro nejedlíky fenyklu doporučuji, v tepelné úpravě je jinde....
10. 10. 2020 20:27
10. 10. 2020 20:23
Pobavila mne brambora...ale je to pravopisně správně, prostě TA brambora...jak se běžně používá množné číslo tj. brambory tak to nějak evokuje jednotné brambor...nene, je to holka, brambora....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 8 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 14 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 14 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 16 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 4 hodinami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 5 hodinami
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 5 hodinami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 5 hodinami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 5 hodinami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 6 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 7 hodinami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 7 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
kristeena uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít fialky v kuchyni? Vyzkoušejte oblíbené tipy na zpracování violky vonné
Fermentované nebo kvašené nápoje jsou velmi osvěžující a snadno je zvládneme vyrobit doma z ovoce nebo zeleniny
Farmářská krkovička v cibuli a pivu: Masíčko je šťavnaté a úplně se rozpadá díky marinování, chuť dodá směs koření
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, fenykl, máslo, cibule, česnek, brambory, vývar, smetana ke šlehání, sůl, pepř mletý, rohlík, houby, vejce, mléko, sůl, pepř, bylinky, máslo,
Fenyklová omáčka s houbovými knedlíčky a hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B3ln
5 názorů