Chlebovec
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 15 047 kJ / 3 596 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,80 g |
Tuky | 164,33 g |
Vláknina | 56,60 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 424,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zdroj - recept je pod stejným názvem v knize Hornická kuchařka z Ostravska - co se vařilo a vaří.
Kuchařka byla vydána Maticí slezskou v Opavě v edici Slezsko.
Nakladatelství vydalo další knihy s podobnou tématikou - Kuchařka z Hlučínska a Kuchařka z Opavska.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2016 10:46
28. 10. 2016 10:46
6. 9. 2012 21:09
23. 1. 2012 01:35
22. 1. 2012 21:26
22. 1. 2012 19:30
22. 1. 2012 19:18
22. 1. 2012 18:55
22. 1. 2012 18:49
22. 1. 2012 18:45
22. 1. 2012 18:40
22. 1. 2012 18:39
22. 1. 2012 18:37
22. 1. 2012 18:31
22. 1. 2012 18:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 17 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 21 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 17 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 7 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 8 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 10 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 11 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 11 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 13 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Chřest na másle je pokrm pro labužníky, kteří dokážou ocenit jednoduchou kombinaci chutí
Desatero - jak používat chřest v kuchyni. Oblíbené recepty na jeho zpracování a využití
Další recepty
Tématické fráze: chlebovec chlebovec s jablky kuchařka z hlučínska chlebovec recept kuchařka z opavska recept chlebovec hornická kuchařka dort z chlebové strouhanky kuchařka hlučínska recept na chlebovec hlučínská kuchařka recepty z hlučínska hornická kuchařka z ostravska chlebová strouhanka jak se varilo na opavsku - recepty chlebovec recepty chlebovec s jablky recept chlebovec jidlo moučník chlebovec ceska kucharka-chlebovec
Suroviny: chléb, ořechy, cukr, skořice, jablko, mléko, máslo, bílek, cukr
Chlebovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/216K
19 názorů