Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 996 kJ / 2 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,43 g |
Tuky | 187,84 g |
Vláknina | 25,80 g |
Cholesterol | 419 mg |
Sodík | 10,46 g |
Sůl | 25,80 g |
Sacharidy | 60,73 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Brambory se mohou vložit do hrnce zároveň se zelím, já je ale raději vařím zvlášť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2012 22:17
Prezrela som fľaše - slivovica, vodka a broskyňový likér, víno veltlín a nejaké červené z Moravy...kapustu, údené aj klobásy a pliecko v mrazničke mám...každopádne ukladám, lebo suroviny v recepte sú veľmi lákavé. Po náročnom víkende sa budem snažiť zrealizovať.
23. 1. 2012 20:58
23. 1. 2012 20:26
23. 1. 2012 20:21
23. 1. 2012 19:57
23. 1. 2012 19:40
23. 1. 2012 18:50
23. 1. 2012 18:44
no jo třešňová pálenka..nemám..jenom slivovičný mok a možná calvados..co teď
no nevím..ale bod ti za tu smršť chutí, vůní a barev dám hnedka fčííl
23. 1. 2012 17:58
23. 1. 2012 17:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 11 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 15 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 13 minutami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 2 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 3 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 4 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 4 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 4 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Francouzská „pizza“ se slaninou a cibulí: Alsaský slaný koláč tarte flambée si zamilujete!
Co dobrého připravit z ananasu? Toto tropické ovoce si můžete vypěstovat doma v květináči
Další recepty
Tématické fráze: alsaské speciality alsasky hrnec alsaské kotlety alsasské zelí alsazske zeli alsaské zelí v pomalém hrnci chocrout francouzske jidlo šukrut choucroutte suk rut alsazke kysané zelí alsaské speciality. šukrut v pomalém hrnci alsaské recepty recept na alsaskou pánev schukrut alsaská kotleta alsaské šukrut koleno alsaský šugrut
Suroviny: zelí kysané, maso vepřové, krkovice uzená, klobása pikantní, párky, slanina, cibule, víno bílé, pálenka třešňová, jalovec, bobkový list, tymián, sůl, pepř, sádlo husí
Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ17
25 názorů