Azu po tatarsku - originál
"Azu" je tradiční pokrm tatarské kuchyně. Připravíme jej z hovězího zadního masa, které nakrájíme na nudličky a společně s cibulí, rajským protlakem a kořením, restujeme. Podáváme se špagetami, hranolky, nebo chlebem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 935 kJ / 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,83 g |
Tuky | 38,63 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 188 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 45,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vhodná příloha: špagety, hranolky nebo chléb
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 2. 2012 00:22
Evi, ty těm jídlům dáváš duši. Hned to vypadá "srozumitelněji" Bod patří tentokrát tobě. Já bych jinak neměla představu, jak to vypadá
6. 2. 2012 06:20
Azu znám a dost často vařím. Máme ho rádi. Recept jsem kdysi získala od jedné průvodkyně z Moskvy.
6. 2. 2012 02:01
Azu bylo moc dobré přidala jsem foto a3
2. 2. 2012 17:14
Ano a ještě jednou ano. Není tam vegeta a kečup. Ne že bych to nenáviděl, ale v poslední době to lidé přímo cpou všude. Kečup je sladký, a vegeta? Náhražka když kuchaři se zdá že tomu něco chybí.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 minutami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Právě bylo uvařeno:
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 34 minutami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 2 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 2 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 3 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 3 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 4 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 4 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Na rychlé oloupání cibule pomáhají různé vychytávky. Vyberte si tu, která vám nejlépe vyhovuje
Další recepty
Tématické fráze: azu po tatarsku hovezi azu po tatarsku azu azu po tatarsku recept hovězí azu kuřecí azu recept azu po tatarsku azu recept recept na azu azu po česku kuřecí azu po tatarsku azzu po tatarsku recepty azu po tatarsku azu z hoveziho masa recept na azu po tatarsku co je azu po tatarsku azu po tatarsku z hovězího masa azu z kuřecího masa co je azu azzu
Suroviny: hovězí zadní, cibule, protlak rajčatový, okurka čerstvá, tuk, vývar masový, mouka hladká, bobkový list, pepř, sůl
Azu po tatarsku - originál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g659
19 názorů