Šťavnaté "aztécké" karbanátky
Suroviny
Porce: 8 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 3 084 kJ / 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,73 g |
Tuky | 21,67 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 259 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 33,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tyto karbanátky jsou velice chutné. Pokud je usmažíme večer a budeme jíst až druhý den, nic se neděje, jsou zaležené a ještě chutnější, než konzumované ihned po usmažení.
Receptů na karboše je tady spousta, tak přidávám další dobrý do dlouhé řady:-) Vyráběla jsem minulý měsíc, ale někde se mi v PC zatoulaly fotky, které jsou s bleskem a nic moc a našla jsem je až dnes.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2016 20:02
pazderka83:Potěšila jsi mě,děkuji
18. 2. 2016 15:15
Jsou moc dobré Jen jsem je pekla v troubě na pečícím papíru
10. 1. 2013 20:34
Ivana79:Ivanko,velice jsi mě potěšilaDíky za vyzkoušení a za moc hezké fotky
10. 1. 2013 16:23
Anička,ja sa vždy snažím ochutiť fašírky nejakým zvláštnym korením,aby boli vždy iné a tieto sú tiež výbornéAkurát som pridala cesnak,ten dávam vždy.K tomu zemiaky a cviklovo-kapustový šalát.Pridávam fotku
13. 3. 2012 22:55
rozmarynaH:Marcelko, jsem ráda, že jsi koření sehnalaMůžeš ho zkusit paličkou na maso zabušit do plátku drůbežího masa, nebo krkovičky a ošlehnout jako minutku na pánvičceMy už rychlovky s jiným kořením neděláme
Všem moc děkuji
Všem moc děkuji
13. 3. 2012 22:52
danielle72:Danielkoto je v pohodě a mě ani nenapadlo, že by to bylo nějaké rýpavé komentování Já jsem se pak mrkla na různé recepty na karb.nátky a zjistila jsem, že to bylo opravdu napsáno nespisovněa správně jsou karbAnátky, ale mě to áčko stejně do huby neleze, tak to budu říkat po našem(ale psát už správně)
Ale díky Tvé zmínce vznikly príma komentíky u kterých jsme se určitě všichni pobavili a já jsem ráda
Ale díky Tvé zmínce vznikly príma komentíky u kterých jsme se určitě všichni pobavili a já jsem ráda
13. 3. 2012 20:24
pěkné karbenátky+10
13. 3. 2012 11:52
13. 3. 2012 09:55
Aničko, koření "Aztécký poklad" jsem si dnes sehnala v Řezpofu a přinesla jsem si celý seznam báječných směsí a ke všemu tam byly ochotné prodavačky. Dnes už se můžu pokusit z toho něco vytvořit, třeba tyto božské karbanátky. A ten lingvistický problém a-e je zajímavý, protože na Přešticku a Klatovsku je to zcela běžné věc, že místo a dávají e.Např. máme maso zní "méme meso". A tak všichni hned poznají, že v tom regionu žije. Prostě normálka. Za recept i fotku pochvala
13. 3. 2012 09:49
paráda...karbenátky taky s E
13. 3. 2012 09:27
u nás jedna polovina rodiny říká s E, druhá s A, takže mi nevadí ani jedno , jasně, když se podíváme do Slovníku spisövné češtiny...blablabla....jenže tu jsme na receptech a není to až tak chyba nééé
Aztécký poklad vlastním, teda v sáčku koření, aby bylo jasno , taky použila do sekané, takže toto bude
Aztécký poklad vlastním, teda v sáčku koření, aby bylo jasno , taky použila do sekané, takže toto bude
13. 3. 2012 01:39
+6...Ani, u nás taky E
13. 3. 2012 00:42
12. 3. 2012 22:43
Mně to vůbec nevadilo, jen jsem se zeptala, bod dostaly, i když byly s "E"
12. 3. 2012 22:37
krásné, zase jiné karbošky.. prima, Ann
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 6 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 7 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 21 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 21 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Salát s cottage sýrem
Franibald uvařil před 14 minutami
Kuře na paprice od Andy
Jirka6363 uvařila před 49 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
OstravskyOtec uvařil před 2 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
jana.mit uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Lennulinka uvařila před 2 hodinami
Čevapčiči podle retro receptu
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Hovězí v žampiónech s brokolicí
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Duhový dort
Andreass uvařila před 3 hodinami
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 4 hodinami
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Velká houbová mapa 2024: Plné košíky hlásí houbaři ze Středních Čech, na bramboračku si nasbíráte i na Vysočině
Další recepty
Tématické fráze: šťavnaté karbanátky jak ochutit karbanátky štavnate karbenatky jak udelat stavnaty karbanatky jak správně karbanátky št´avnatý karbanátky stavnaty karbanatek aby byly karbanátky šťavnaté jak udělat šťavnaté karbanátky recepty na karba štavnatý karbanátky karb kapustové karb jak na stavnate karbanatky kapustové karba výborná kapustové karb š´tavnaté karbanátky karbanatky aby byly stavnate jak správně udělat karbanátky šťavnaté kapustové karbanátky
Suroviny: maso vepřové mleté, koření aztécký poklad, solamyl, hořčice orientální, kmín drcený, cibule, olej, cibule
Šťavnaté "aztécké" karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/624n
21 názorů